Welkom bij Bloeddrukmeters.info

Bloeddrukmeter.info

Welkom Bij Bloeddrukmeters.info

Welke bloeddrukmeter is voor u het meest geschikt? Om antwoord te geven op deze vraag hebben wij een overzicht gemaakt van de eigenschappen en opties van bloeddrukmeters.

Een Omron bloeddrukmeter, een bloeddrukmeter van Medisana, een Forecare bloeddrukmeter of een bloeddrukmeter van Spengler. Welke bloeddrukmeter is nu betrouwbaar en het meest geschikt voor u persoonlijk?

Meten van de bloeddruk moet nauwkeurig gebeuren met goedgekeurde bloeddrukmeters . Er wordt in de media steeds meer reclame gemaakt voor automatische bloeddrukmeters, maar vaak gaat het hierbij om niet goedgekeurde apparaten. Omdat deze apparatuur onnauwkeurige resultaten geeft worden mensen hiermee mogelijk onterecht ongerust gemaakt en huisartsen belast.

Niet alle bloeddrukmeters zijn van dezelfde kwaliteit, er zijn er zelfs veel van erg bedenkelijke kwaliteit. Om een onderscheid te maken tussen de goede en minder goede bloeddrukmeters heeft de British Hypertension Society een protocol opgesteld voor het testen van de kwaliteit van bloeddrukmeters.

Naast de BHS zijn er ook nog 3 andere onafhankelijke instanties die bloeddrukmeters testen: AAMI (Advancement of Medical Instrumentation), Gutesiegel en ESH (International Protocol – European Society of Hypertension.
Het is sterk aan te raden om voor de aanschaf van een bloeddrukmeter na te gaan of deze ‘klinisch gevalideerd’ is en niet enkel ‘klinisch getest’.

Bloeddrukmeters.info geeft u advies over bloeddrukmeting in de thuissituatie. ruime informatie over bloeddrukmeters zoals validaties, omschrijvingen en productdetails.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen.

Laat het ons weten op info@bloeddrukmeters.info

Elke bloeddrukmeter kunt u kopen bij onze partnerwinkels

Ga naar Pro2move of

voor Belgie naar http://www.bloeddrukmeters.be/