Links

Bloeddrukmeter Links

Er zijn vele websites die we tegenkomen op internet. Wanneer we een goede website vinden plaatsen we het hier om jullie er ook van te laten genieten. Kies uit onderstaande categoriënlijst, Selecteer dan een URL om het te bezoeken.

Partnershop
Pro2move Webwinkel
Pro2move is een medische webwinkel gericht op de risicofactoren voor hart- en vaatziekten. Alle bloeddrukmeters die worden besproken op deze site zijn verkrijgbaar bij Pro2move.

Sissel Webwinkel
De Fysio Hulp Shop is de Sissel Totaalshop met een ruime keus in gezondheidsproducten van het merk Sissel. Voor Professionals in de (para)medische zorg en voor zijn Patiënt.

Bloeddrukmeter links
Diverse links naar  sites met belangrijke informatie over bloeddrukmeters en bloeddruk meten.

Spengler
Spengler,een Franse fabrikant van professionele medische apparatuur, is een diagnostische specialist, met name op het gebied van bloeddrukmeting

European Society of Hypertension

American Society of Hypertension
Amerikaanse vereniging voor hypertensie.

Dabl Educational Trust
Informatie over bloeddrukmeting en over de apparaten die worden gebruikt om de bloeddruk te meten, met speciale aandacht voor hun nauwkeurigheid en geschiktheid voor toepassing in de kliniek, bij thuismetingen en bij hypertensieonderzoek.

British Hypertension Society
De British Hypertension Society test bloeddrukmeters en geeft bloeddrukmeters een kwaliteitsscore van A tot D, waarbij A het beste resultaat is en D het slechtste.

Hochdruckliga Duitsland
Hochdruckliga Duitsland