Omron M3 Bloeddrukmeter

Door op april 13, 2014 Met geen reactie

Omron M3 Bloeddrukmeter

Omron M3 Bloeddrukmeter  ( Nieuwe 2012 Uitvoering )!

De Omron M3 Bloeddrukmeter wordt geleverd in weer een vernieuwde uitvoering.

Nieuw is het manchet controle systeem en de bloeddruk indicatiebalk. Met een ‘OK’ symbool wordt op het display aangegeven of het manchet correct is omgelegd. Met de bloeddruk indicatiebalk wordt in één oogopslag duidelijk of de meetresultaten binnen de geadviseerde thuisbloeddrukwaarden ( 135 / 85 mmHg) liggen.

Deze 2012 uitvoering heeft tevens een geheugen van 2 x 60 metingen i.p.v. 1 X 60 metingen en geeft het gemiddelde aan van de laatste 3 metingen.

Het Omron Manchet is ook verbeterd dit is nu gestikt i.p.v. geseald. Het aantal geheugenplaatsen is verhoogd van 42 naar 60. Natuurlijk is deze volautomatische Omron M3 bloeddrukmeter nog steeds voorzien van de IntelliSense techniek. De IntelliSense techniek zorgt voor een op de persoon afgestemde oppompdruk waardoor hinderlijke knelling tot een minimum wordt beperkt.  De Omron M3 geeft aan wanneer er sprake is van onregelmatige hartslag. Met (uitschakelbare) pieptoon voor het volgen van de hartfrequentie.
Energiezuinig: 1500 metingen met één set batterijen. Aansluitmogelijkheid voor extra groot  Omron manchet en Omron adapter.

Inclusief standaard manchet, geschikt voor bovenarmomtrek van 22-32 cm, tasje, batterijen en internationale – w.o. Nederlandse – gebruiksaanwijzing.

Omron geeft u 3 jaar garantie.

Een Omron Kinder manchet raden wij aan voor de Omron M6 Bloeddrukmeter en niet voor de Omron M3 Bloeddrukmeter.

 

Tags:

Category: Omron Bloeddrukmeter

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.