Omron M6 Comfort Bloeddrukmeter

Door op april 13, 2014 Met geen reactie

Omron M6 Comfort Bloeddrukmeter

De nieuwste Omron M6 Comfort bloeddrukmeter lijkt op zijn naamgenoot M6 maar biedt, zoals de naam al zegt iets meer comfort. Dat uit zich vooral in een fijne, voorgevormde manchet met dubbele maat, Medium/Large. Deze manchet is geschikt voor een bovenarmomtrek van 22 – 42 centimeter. De manchet is gemakkelijk aan te brengen aan de arm (zowel links als rechts). Zorg er voor dat de manchet ongeveer 1 tot 2 centimeter boven de elleboog stevig om de bovenarm wordt geplaatst en dat er geen kleding in de weg zit, er moet contact zijn met de huid.

Met manchetcontrole systeem, dat controleert of de manchet juist is omgelegd. De M6Comfort heeft een zgn. Dual Sensor systeem zodat u er zeker van kunt zijn dan de meting correct is. De Intellisense techniek zorgt ervoor dat de oppompdruk nooit hoger is dan nodig voor een juiste meting. De M6C heeft een extra groot display, waarop gelijktijdig de bloeddrukwaarden en de hartslag worden getoond. Bij eventuele foutmeldingen als gevolg van onregelmatige hartslag of beweging tijdens het meten wordt dit op de display aangegeven. Geheugen voor 2×100 metingen (2 personen) met datum/tijd. Kan gemiddelde over 3 metingen uit het geheugen tonen. Bijzonder laag energieverbruik: tot 1500 metingen met 1 set batterijen. De M6C wordt geleverd in een luxe etui.

Regelmatig zelf de bloeddruk meten is voor iedereen aan te raden, ongeacht de gezondheidstoestand. Een hoge bloeddruk is namelijk niet altijd merkbaar! Zowel een te lage als een te hoge bloeddruk kunnen gevaarlijk zijn voor de gezondheid. Neem, als u thuis regelmatig een te lage of hoge bloeddruk meet, altijd contact op met een arts. Het zelf meten staat niet gelijk aan een medische behandeling. Bij vragen over het meten van uw bloeddruk kunt u altijd in overleg met de huisarts een plan opstellen voor de thuismetingen. Neem in dat geval de Omron bloeddruk meter mee naar het spreekuur.

De Omron M6 Comfort is klinisch gevalideerd volgens de standaard van de ESH (European Society of Hypertension) en de BHS (British Hypertension Society).

NB. De Omron M6 Comfort wordt geleverd met een speciaal voorgevormd manchet, maat M/L. Hierdoor zijn de ‘standaard’ manchetten van Omron niet geschikt voor deze bloeddrukmeter.

Productgegevens Omron M6 Comfort Bloeddrukmeter

Aansluiting voor lichtnetadapter

Automatische bloeddruk- en hartslagmonitor

Eenvoudige bediening

Groot LCD display

Locatie meting: Bovenarm

Intellisense Technologie

Geheugen met datum/ tijd markering

Aanduiding gemiddelde laatste drie metingen

Detecteert automatisch onregelmatige hartslag

Geheugen voor 2 x 100 meetresultaten

Klinisch Getest (international Protocol)

Inclusief Zachte draagtas, Comfortabele Omron Manchet M/L (22 – 42 cm)

en AA Batterijen

Nu met Gratis Omron Adapter t.w.v. € 18.95, Trendy Stappenteller t.w.v. € 9.95 en natuurlijk Geen Verzendkosten.

 

Tags:

Category: Omron Bloeddrukmeter

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.