Omron SpotArm Bloeddrukmeter Q132

Door op april 15, 2014 Met geen reactie
Omron SpotArm Bloeddrukmeter Q132Nooit verzendkosten!

Omron SpotArm Bloeddrukmeter Q132

Tafelmodel bovenarm bloeddrukmeter. Geen manchet meer omleggen! Steek de arm door de ring en steun de onderarm op de armsteun. Zo komt de manchet altijd op de juiste wijze om de bovenarm. Nu alleen nog de startknop indrukken en de meting vindt dankzij de Omron Intellisense® techniek geheel automatisch plaats. De gemeten waarden worden meteen overzichtelijk getoond op de grote display.
In een oogopslag kunnen bovendruk, onderdruk en hartslag worden afgelezen. Als er sprake is van een onregelmatige hartslag wordt dat ook getoond.

De SpotArm™ bloeddrukmeter kan de bloeddruk in de ochtenduren apart tonen. Dit is een belangrijk hulpmiddel voor het vaststellen van de zgn. Morning Hypertension, hoge bloeddruk in de ochtend. Dit is een bekende risicofactor voor hartinfarcten en hersen-infarcten / -bloedingen, die relatief vaak juist in de ochtenduren optreden.

De SpotArm bloeddrukmeter kan de metingen van 2 personen afzonderlijk onthouden en weergeven en per persoon gemiddelden tonen, desgewenst ook afzonderlijk van de ochtend of de avond.
Geschikt voor een bovenarmomtrek van 17-32 cm (normale en slanke bovenarm)
Werkt op batterijen of met de (bijgeleverde) lichtnetadapter.
Klinische validatie in bewerking.

 

Category: Bloeddrukmeter accessoires

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.